stabil, tőkeerős megbízható partner

Cableline Technologies

A Cableline Technologies Kft. -ét 2020-ban alapította a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Gloster Infokommunikációs Nyrt. Több évtizedes informatikai tapasztalat után a Cableline Technologies alapítását az a gondolat vezérelte, hogy egy hiánypótló szolgáltatást hozzon létre, mely képes az új generációs informatikai infrastruktúrák fizikai hálózatának tervezésére és kivitelezésére, meglévő hálózatok fejlesztésére, műszeres felmérésére és dokumentálására is. Ma már az intelligens épületeket, okos irodákat támogató technológiák elérhető szolgáltatások, azonban ezek mögött jól átgondolt és precízen kivitelezett fizikai hálózatra van szükség.

Szenvedélyünk a technológia, éppen ezért a legmodernebb technológiákkal és saját tulajdonú nagy értékű eszközparkkal állunk rendelkezésre ügyfeleink számára.

Tudjuk, hogy a jövő irodaépületei, ipari parkjai az építőipar és az informatika közös fejlesztéseiből, megoldásaiból születnek. Fontos küldetésünk, hogy hidat alkossunk az építőipari és az informatikai szolgáltatások között, hogy ügyfeleink számára professzionális és jövőbe mutató, biztonságos vállalati környezetet hozzunk létre.

Image Description

Cégismertető letöltése

Image Description
Image Description
Image Description
Image Description
"Szeretjük a munkánkat. Kollégáink elhivatottak, precíz munkát végeznek. Sokéves kivitelezési tapasztalattal rendelkezünk. Készen állunk az új kihívásokra, keressen minket bátran!"

Elek Zsolt

ügyvezető igazgató

Kinek ajánljuk?

Szolgáltatásainkról bővebben