Tűzvédelmi rendszerek tervezése, kiépítése

Tűzvédelmi rendszerek tervezése, kivitelezése , karbantartása

Ajánlatkérés

Magyarországon minden nagyobb létesítmény üzemeltetéséhez tűzvédelmi rendszer szükséges, elsősorban az emberélet, valamint az ingatlanok és a bennük található értékek védelme érdekében. Ezen rendszerek tervezését, kivitelezését és karbantartását azonban kizárólag a hatályos előírások által meghatározott képesítéssel és kamarai regisztrációval rendelkező szakemberek végezhetik el.  

Cégünk magasan képzett szakemberei a teljes folyamatot - a tervezéstől a kivitelezésen és jogszabályi előírásoknak megfelelő engedélyeztetésen keresztül az üzemeltetésig - kiemelkedő szakértelemmel, egy kézben végzik el. 

Professzionális megoldások és eszközök

A szakértelem mellett kiemelt fontosságú a használt eszközök minősége.

Cégünk garantálja a legprofesszionálisabb megoldásokat és eszközöket a szünetmentes tápegységtől a tűzérzékelőkön keresztül az átjelző egységekig minden esetben ügyfeleink igényeit és a jogszabályi elvárásokat szem előtt tartva. 

Kinek ajánljuk?

Azoknak a létesítményeknek, akik szeretnék a tűzjelző kivitelezési folyamatot teljes jogszabályi megfeleléssel a tervezéstől az üzemeltetésig egy szakértő csapat kezébe adni.

Kérjen ajánlatot!

Cégünk a Netscout, Fluke cégek minősített partnere. Kérjen tőlünk ingyenes ajánlatot, legyen szó strukturált kábelezésről, intelligens épület megoldásokról vagy bármilyen kábelezés tervezéséről, felmérésről!

Munkatársunk:

  • egy munkanapon belül visszahívja
  • segít megtalálni a legmegfelelőbb megoldást
  • mérnök csapatunk segítségével bemutatja a műszaki megoldást
  • precíz írásos árajánlatot ad