Gyengeáramú és optikai hálózatok tervezése, kivitelezése

Gyengeáramú és Optikai hálózatok tervezése, kivitelezése

Ajánlatkérés

A technológiai fejlődés és a vállalatok sokasodó kihívásai egyre nagyobb elvárásokat állítanak a vezetékes és a vezeték nélküli internetes megoldások, IT hálózatok felé. Gyárak, irodák, üzemépületek sikeres működéséhez ma már elengedhetetlen az innováció nyújtotta új megoldások kihasználása.

A Cableline professzionális gyengeáramú tervezési és kivitelezési szolgáltatásainak segítségével költséghatékony fizikai hálózat építhető ki vagy akár a meglévő hálózat bővíthető, fejleszthető, hogy a mai digitális elvárásoknak megfelelő, modern, intelligens irodaépületek kerülhessenek kialakításra.

A fizikai rendszerek integrációjának eredményeként, az intelligens irodaépületek biztonságosabbá válnak és költséghatékonyan üzemeltethetők számos új szolgáltatást nyújtva az ott dolgozók számára.

Intelligens technológiák, védelmi rendszerek kiépítése

• Szakmérnökeink által tervezett és telepített magas minőségű rendszereink minden épületautomatizálási feladatra a legjobb megoldást nyújtják, az értékek védelme érdekében.  

• Az általunk kialakított rendszereket (kamera rendszer, tűzrendszer, riasztó) üzembe helyezzük, karbantartjuk és szükség esetén a felmerülő hibákat elhárítjuk.  

• Túlmutatva a klasszikus biztonságtechnikai feladatok a funkcióin, igény esetén a legmodernebb „okos” megoldások bevezetését is biztosítjuk.  

• Ilyen például a beléptetőrendszerek esetén a biometrikus azonosítás, mely képes arcfelismerésre, emberszámlálásra, ujjnyomat olvasásra, vagy akár retina scan-re.  

• A beléptetéstől a munkaidő nyilvántartáson át a mobil telefonjaink feloldásáig már szinte mindenre használható.  

Optikai hálózatok tervezése, kiépítése

A strukturált hálózatok építése általában rézkábelek segítségével történik. A nagy távolságok áthidalásához optikai kábelek használata a célszerű. Igény szerint teljesen optikai kábelekből is építhetjük a gyárak, üzemépületek, irodaházak és egyéb létesítmények strukturált hálózatait.

A kompromisszum nélküli, minden vállalati igényeket kielégítő nagy sávszélesség és gyors adatforgalom az optikai kábelek (FO – Fiber Optics) használatával érhető el. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek az optikai kábelezés területén, legyen a helyszín a belső iroda vagy a külső telephelyek.

A réz- és optikai kábelezési tevékenységünk során felhalmozódott közel húsz éves tapasztalat a garanciája annak, hogy mindig az adott vállalatra, helyzetre, helyszínre optimális és költséghatékony megoldást válasszuk a hálózatok kiépítésekor.

A száloptikás kábelek adattovábbítási teljesítménye messze meghaladja egy rézkábel teljesítményét. Az olyan vállalatok esetében, ahol a magas adatforgalom az üzleti élet alapját képezi az optikai hálózat kialakítása a javasolt.  

Nyomvonal építés

Komoly tapasztalattal rendelkezünk a kábelek nyomvonalának tervezése és építése területén. Munkánk során kiemelt figyelmet kapnak az alépítmények, kiemelten figyelünk a védőcsövezésre nagy hangsúly fektetünk az álcázásra egyaránt. 

Professzionális műszaki dokumentáció

Minden egyes elvégzett projekt befejezéseként professzionális és alapos műszaki dokumentációt készítünk és adunk át az ügyfélnek, melyben az elvégzett feladatok műszaki tartalmának pontos leírása található. Ügyfeleink számára a hálózat üzemeltetése és menedzselése egyszerűvé válik, hiszen minden szükséges információt kinyerhetnek az átadott műszaki dokumentációból.

Kinek ajánljuk?

Szakértő csapatunk előnye, hogy nemcsak intelligens épületeket hozunk létre, hanem megteremtjük ezeknek az épületeknek az alapműködését biztosító strukturált hálózatát is. Munkánk során kiemelten figyelünk, hogy a jövőbeli fejlesztéseket és új technológiákat is előkészítsük.  

Azoknak az irodaépületet, gyárépületek, létesítményeknek javasoljuk gyengeáramú hálózat tervezési és kivitelezési szolgáltatásunkat, akik szakértői kezekben szeretnék látni az intelligens épületek alapját képező hálózatuk kiépítését.

Kérjen ajánlatot!

Cégünk a Netscout, Fluke cégek minősített partnere. Kérjen tőlünk ingyenes ajánlatot, legyen szó strukturált kábelezésről, intelligens épület megoldásokról vagy bármilyen kábelezés tervezéséről, felmérésről!

Munkatársunk:

  • egy munkanapon belül visszahívja
  • segít megtalálni a legmegfelelőbb megoldást
  • mérnök csapatunk segítségével bemutatja a műszaki megoldást
  • precíz írásos árajánlatot ad